A La Carte
Vi tilbyder en menu med stor variation lige fra fisk, fugl, kød og dessert i tapas størrelser med tilbehør og lokale grøntsager.
A La Carte
-
Snacks
-
Crackers - oliven 39,-
-
Grillet brød med et strøg hvidløg 39,-
-
Forretter
-
Rimmet laks – syltede courgetter – granatæble 79,-
-
Pocheret blomkål – ravigotte sauce – tranebær – mandler 59,-
-
Tigerrejer i panko 4stk. – dildmayo 89,-
-
Mellemretter
-
Gravad kalveinderlår – braiseret ananas – ristet kerner 79,-
-
Stegt serano – dadler – balsamico 79,-
-
Hovedretter
-
Udbenet kyllingeoverlår – glaserede champignon 89,-
-
Pedron peber i hvidvin og hvidløg 69,-
-
Croquettas på okseskank 4stk. – chili mayo 89,-
-
Croquettas på bechamel og spinat – chili mayo 79,-
-
Chunks af blød kartoffel tortilla – aioli 59,-
-
Stegt chorizo – auberginepuré 89,-
-
Albondigas – salsa – manchego 89,-
-
Dessert
-
Mandel kage på harina og dulche de leche creme 59,-
-
Trifli på karamelliseret rabarber – crumble – fløde 59,-
-
Ost
-
2 spanske oste m. tilbehør 89,-
-
Minimum 4 retter pr. snude
Spørg tjeneren vedr. yderligere vegetar retter
Oplys gerne om allagener eller andet
Previous
Next