A La Carte
Vi tilbyder en menu med stor variation lige fra fisk, fugl, kød og dessert i tapas størrelser med tilbehør og lokale grøntsager.
A La Carte
-
Snacks 39,-
Crackers - oliven
-
Forretter
-
Rimmet tun – syltede courgetter – granatæble 69,-
-
Pocheret broccoli – ravigotte sauce – tranebær – mandler 49,-
-
Tigerrejer i panko 3stk. – dildmayo 69,-
-
Mellemretter
-
Gravad kalveinderlår – grønne druer – ristet kerner 79,-
-
Stegt serano – dadler -balsamico 79,-
-
Grillet brød med et strøg hvidløg 29,-
-
Hovedretter
-
Udbenet kyllingeoverlår – champignon i balsamico 89,-
-
Pedron peber i hvidvin og hvidløg 69,-
-
Croquettas på okseskank 4stk. – chili mayo 79,-
-
Croquettas på bechamel og spinat – chili mayo 69,-
-
Chunks af blød kartoffel tortilla – aioli 59,-
-
Stegt chorizo – persillerødder 79,-
-
Albondigas – salsa – manchego 79,-
-
Dessert
-
Mandel kage på harina og dolche del leche creme 59,-
-
Trifli på karamelliseret æble – crumble – fløde 59,-
-
Minimum 4 retter pr. snude
Spørg tjeneren vedr. yderligere vegetar retter
Oplys gerne om allagener eller andet
Tidligere
Næste