Julemenu
Snacks:
Store grønne oliven Majs chips – auberginekompot
Forretter:
Kongerejer i hvidløg og hvidvin – stegt porre
Bagt julesalat i sherry – dehydreret vindruer
Sprøde croquettas på bacalao (torsk)
Mellemret:
Stegt serano skinke med knas og reduceret rødvinseddike
Hovedretter:
Glaseret kalkun – syltet courgetter – friteret grønkål
Saltbagte kartofler – aioli
Krydret lamme culotte – persillerødder – romesco puré
Dessert:
Mandel kage på harina – chokoladeskum – vinter frugt
Pris 399,-
Menuen er serveres i uge 48, 49, 50 & 51
Nytårsmenu 2023 på Temporada
Snacks:
Sprøde chips m. dip
Forretter:
Saltet nytårstorsk stegt på grov majs gryn
Salat på mandarin og grønkål i sherry sauce toppet m. ristet mandler
Paneret blæksprutte og urtemayo
Mellemret:
Tørsaltet bacon af dansk produkt, rullet i store dadler på mizuna og sprød solsikke
Hovedretter:
Balotine på fjerkræ og serano skinke på selleri og ovnbagte jordskokker
Smørstegt kartoffel terrin og knas
Medaljon af oksefilet på kraftig manchego sauce m. dehydreret rødbeder og sød persillerods puré
Dessert:
Belgisk chokolademousse m. bærkompot & crunch
16:00 – 18:00 – Pris 749,-
21:00 – Luk – Pris 849,-