Spansk jul & klassisk nytår

Julemenu

Snacks:
Store grønne oliven Majs chips – auberginekompot

Forretter:
Kongerejer i hvidløg og hvidvin – stegt porre

Bagt julesalat i sherry – dehydreret vindruer

Sprøde croquettas på bacalao (torsk)

Mellemret:
Stegt serano skinke med knas og reduceret rødvinseddike

Hovedretter:
Glaseret kalkun – syltet courgetter – friteret grønkål

Saltbagte kartofler – aioli

Krydret lamme culotte – persillerødder – romesco puré

Dessert:
Mandel kage på harina – chokoladeskum – vinter frugt

Pris 399,-

Menuen er serveres i uge 48, 49, 50 & 51

Nytårsmenu 2023 på Temporada

Snacks:
Sprøde chips m. dip

Forretter:
Saltet nytårstorsk stegt på grov majs gryn

Salat på mandarin og grønkål i sherry sauce toppet m. ristet mandler

Paneret blæksprutte og urtemayo

Mellemret:
Tørsaltet bacon af dansk produkt, rullet i store dadler på mizuna og sprød solsikke

Hovedretter:
Balotine på fjerkræ og serano skinke på selleri og ovnbagte jordskokker

Smørstegt kartoffel terrin og knas

Medaljon af oksefilet på kraftig manchego sauce m. dehydreret rødbeder og sød persillerods puré

Dessert:
Belgisk chokolademousse m. bærkompot & crunch

16:00 – 18:00 – Pris 749,-
21:00 – Luk – Pris 849,-

This site is registered on wpml.org as a development site.