Tapas take away

Bestil tapas take away

Se vores lækre take away retter

Uanset om du har lyst til at prøve tapas som take away, eller om du ønsker at nyde det i vores hyggelige vinstue, så er det muligt. Vi serverer noget af KBH’s bedste vin og tapas, så hvis du ønsker en udsøgt smagsoplevelse, er du altid meget velkommen til at kigge forbi vores tapasrestaurant og vinbar.​

Vi tilbyder et stort udvalg af de lækreste råvarer og kombinationer som lækker take-away. Se vores udvalg herunder. Ring til os for at bestille.

Tapas er en let og delikat specialitet

​Tapas er en let og delikat spansk specialitet, som mange elsker at købe som take away eller buffet til deres selskab. Derfor tilbyder Temporada Tapas & Vinbar flere lækre tapasmenuer, som du kan bestille ud af huset.

Vi ligger på Frederiksberg nær Forum, dvs. både tæt på Nørrebro og Indre By. Vi tilbereder tapas take away og mad ud af huset til kunder i København og på Frederiksberg. Det kan være til receptioner, fester eller andre slags arrangementer.

Sådan bestiller du tapas take away

Når du bestiller tapas ud af huset på en hverdag, kan du blot ringe og bestille til afhentning på Frederiksberg. Bestiller du til en weekend eller et selskab, må i meget gerne forudbestille pr. mail eller telefon.

Ring til os på telefon 35 35 15 15 eller skriv til os på info@tapas-bar.dk.​ Vi glæder os til at høre fra jer.

This site is registered on wpml.org as a development site.