Catering

Catering til store og små begivenheder

Mad ud af huset til dit arrangement

Hos Temporada Tapas & Vinbar kan du smage tapas, som du aldrig har fået det før. Tapas er perfekt til både større og mindre arrangementer, og derfor tilbyder vi naturligvis også catering til dit arrangement. Det kan for eksempel være et oplagt alternativ til den traditionelle konfirmationsmenu, nytårsmenu eller julefrokost, ligesom det også er et populært valg til fødselsdage, studenterfester, receptioner og bryllupper. Vi tilbyder catering til alle slags arrangementer på Frederiksberg og i hele København, herunder både på Nørrebro såvel som i Indre By.

Nem og hurtig mad lige til at servere

Vores mad til fest bliver leveret i vores eget porcelæn, så det er klar til at blive serveret. Det eneste du faktisk bare skal gøre er at fjerne filmen og sætte maden på bordet. Du kan med fordel også vælge vores servicepakke, der blandt andet omfatter engangsbestik, spyd, pinde med krøl, kurve, og hvad du ellers skal bruge til tapas. Så slipper du for at skulle købe service ind til alle gæsterne eller låne af familie og venner.

Menu til din festlige begivenhed

​Tapas er især et godt valg til stående arrangementer samt til mere afslappede arrangementer, hvor du ønsker at servere ”finger food”. Du kan finde eksempler på vores tapas her, hvor du også kan læse om muligheden for at afholde dit selskab hos os, hvis du ikke selv har pladsen til at afholde selskabet hjemme hos dig selv.

Vi kommer også gerne med forslag og ideer til menuen samt drikkevarer, snacks og lignende. Du skal bare kontakte os for en snak omkring dine ønsker, allergier og præferencer, så sammensætter vi gerne en menu til dig.

Kontakt og bestil catering

Du er velkommen til at kontakte vores firma for information om vores priser eller et uforpligtende tilbud på catering til lige netop dit arrangement. Bestil lækker mad til dit arrangement til en skræddersyet pris hos os.