Selskabs løsninger til fester og andre begivenheder
Vi hjæper gerne med planlægningen af festen
Skal du holde fest? Vi hjælper gerne til med kvalitetstapas til konfirmation, studenterfest, firmafest, bryllup m.m. Vi kommer også gerne med ideer til menu og drikkevarer m.m. Vi leverer maden i eget porcelæn – fjern filmen og maden er klar!
Selskabslokaler klarer vi selvsagt også til skarpe priser gennem et netværk af festlokaler med gode muligheder for parkering og offentlig transport. Du kan således leje lokaler til fest på eksempelvis Frederiksberg samt i Indre By, på Nørrebro og i hele det øvrige København.
Fingernem menu til events og receptioner
Se vores udvalg til større og mindre receptioner herunder. Til tapasreceptioner er det vigtigt at ramme bredt med et stort udvalg og variation, så der er noget for alle gæsterne. Vi anbefaler vores servicepakke for anvendelse af engangsbestik, kurve, spyd, pinde med krøl og meget mere.
Forslag til let bespiselig retter til fester:
- Empanadas med grøntsagskompot
- Ovntørret tomat og mozzarella på spyd
- Wraps-tårn – vegetarisk eller fisk
- Ballotine på lyssej med sort tang
- Rimmet laks med mejericreme og dild
- Quenelles på hvid fisk med basilikum og aioli
- Gambas med confiteret hvidløg med ristet rugbrød
- Syltede svampe med rosmarin og hvidløg
- Grillstegt sæsongrønt med olivenolie og havsalt
- Æggemuffins med kartofler og urter
- Croquettes på bechamel og spinat
- Croquettes på fjerkræ
- Croquettes på lam
- Kallveculotte rullet i nye bønner
- Kartoffelkugler rullet i ristede solsikkefrø
- Koldmarineret gnocchi med oliventapenade
- Polenta med timian og løgkompot
- Terrine på oksehaler med abrikoser
- Chokolademousse i små kopper med nøddecrumble
- Trifli efter sæson dolce de leche
- Manchego i verdensklasse med enebær
- Paneret blåskimmel sød frugtkompot
Portionsanrettet tapas der er lige til at gå til
Vores tapas til receptioner kan nydes uden bestik og tallerken. Vi vejleder gerne med hensyn til anretning servering m.m. PS: Bestil i god tid. Flere af retterne er ikke på à la cartemenukort.
Ristede pinchos/canapéer indeholder:
Kød eller fisk på bund af ristet brød, rugbrød, crustade eller smørdej – dertil sauce og tilbehør som aioli, salsa, chutney, relish, mousse, mejericreme eller rørt friskost.
Snacks
Tortilla crackers, grissini, sprød smørdej, store oliven, saltristede mandler, syltet mini snackpeber, stilkkapers m.m.
Kontakt os og hør mere om vores selskaber
Kontakt os på telefon 35 35 15 15 eller e-mail info@tapas-bar.dk, hvis du har spørgsmål angående vores tapasretter, eller hvis du skal holde et større arrangement i et af vores selskabslokaler, og du ønsker en pris på arrangementet.