Selskaber

Selskabs løsninger til fester og andre begivenheder

Vi hjæper gerne med planlægningen af festen

Skal du holde fest? Vi hjælper gerne til med kvalitetstapas til konfirmation, studenterfest, firmafest, bryllup m.m. Vi kommer også gerne med ideer til menu og drikkevarer m.m. Vi leverer maden i eget porcelæn – fjern filmen og maden er klar!

Selskabslokaler klarer vi selvsagt også til skarpe priser gennem et netværk af festlokaler med gode muligheder for parkering og offentlig transport. Du kan således leje lokaler til fest på eksempelvis Frederiksberg samt i Indre By, på Nørrebro og i hele det øvrige København.

Kontakt os og hør mere om vores selskaber

Kontakt os på telefon 35 35 15 15 eller e-mail info@tapas-bar.dk, hvis du har spørgsmål angående vores tapasretter, eller hvis du skal holde et større arrangement i et af vores selskabslokaler, og du ønsker en pris på arrangementet.

Kontakt os i dag

Vil du vide mere?

Finder du ikke nok informationer om din ønskede opgave her på vores hjemmeside, er du altid meget velkommen til at kontakte os til en uforpligtende snak og eventuelt et tilbud på opgaven.

Ring til os på telefon (+45) 35 35 15 15 eller send en mail til info@tapas-bar.dk. Vi besvarer din henvendelse hurtigst muligt.